Фактура и извлечение

Информация за фактура:

Уважаеми потребители, ще получите нашата официална търговска фактура след закупуване от Chipsmall, моля, прочетете внимателно инструкциите по-долу.
 

1, Инструкция за издадена фактура

Фактурата ще бъде издадена от Chipsmall. Сумата на фактурата ще зависи от сумата на действителната сума, която сте платили. Chipsmall предоставя два вида фактури, фактура с ДДС (не подлежи на приспадане) и специална фактура с ДДС (Приспадане). За да се подобри оперативната ефективност и да се избегне ефектът на връщане, фактурата ще да бъдат издадени в рамките на 5 работни дни, след като потребителите получат стоки. Моля, попълнете точния адрес, лице за контакт, телефонен номер, за да сте сигурни, че фактурите могат да бъдат доставени точно. Ако не попълните тази информация, Chipsmall ще изпрати фактура на същия адрес като изпратените стоки, за да можем да се свържем с вас навреме.
 

2, фактура с ДДС

Chipsmall обикновено издава фактура с ДДС за потребители, които са общи данъкоплатци. Моля, напишете съответното име на компанията и данъчната информация във фактурата.
 

3, специална фактура с ДДС

Ако трябва да издадете \"специална фактура с ДДС\", моля, свържете се с нашето счетоводство, в противен случай системата на Chipsmall ще издаде фактура с ДДС. Моля, попълнете и проверете внимателно цялата информация за фактурата, Chipsmall няма да поеме отговорност, ако има грешка. Специалната фактура за ДДС ще бъде изпратено експресно, след като потвърдите пратката. Моля, попълнете името на фирмата, адреса, телефонния номер, данъчния номер, името на банката и номера на сметката, адреса за получаване на фактура, така че потребителите да могат да използват специалната фактура по ДДС нормално, но цялата попълнена информация трябва да бъде същото като данъкоплатеца.
Името на компанията трябва да е името на промишлената и търговската регистрация. Адресът на компанията и телефонният номер на фактурата трябва да бъдат същите като информацията за вашата компания.
Данъчният регистрационен номер е номерът на „Сертификат за данъчна регистрация“, обикновено 15 номера, моля, проверете внимателно и въведете. И за двете трябва да бъдат написани името на банката и номера на сметката.
 

4, Съобщения

Ако потребителите напишат грешна информация за специална фактура с ДДС, Chipsmall ще издаде фактура за ДДС автоматично и без връщане. Chipsmall няма да приеме искането за повторно издаване на специална фактура за ДДС, ако вече сме издали фактура според информацията за потребителите.
 

5, приятелско напомняне

Ако имате съмнения относно издадена фактура, моля, свържете се с финансовия отдел на Chipsmall. Ако не получите фактура в рамките на 30 дни след получаване на стоки, моля, свържете се с клиентската служба на Chipsmall. Няма да издадем фактура втори път, ако не можете да се свържете с нас след 90 дни (от датата на поръчката). Името на продукта във фактурата ще бъде написано Електронни компоненти, Номер на частта ще бъде записана като реална поръчка, няма други специални заявки.
 

6, връщане на фактура

Моля, свържете се с нашето обслужване на клиенти, ако установите, че информацията за фактурата е неправилна като поръчка, Chipsmall ще замени и изпрати корекции възможно най-скоро. Моля, свържете се с нашата служба за клиенти, ако искате да промените информацията за фактура, ние ще изпратим ревизирана фактура на посочения от вас адрес след нашия финансов отдел потвърждава. Без одобрение от страна на обслужване на клиенти, нашият финансов отдел няма да приеме заявлението за преиздаване на фактура от телефон, факс или имейл.

Обратна връзка

Оценяваме ангажираността Ви с продуктите и услугите на Chipsmall. Вашето мнение е важно за нас! Моля, отделете малко време, за да попълните формуляра по-долу. Вашата ценна обратна връзка гарантира, че ние постоянно предоставяме изключителната услуга, която заслужавате. Благодарим Ви, че сте част от нашето пътуване към съвършенството.