Условия за доставка

Безвъзмездни средства и провизии

Вид транспорт

Chipsmall предлага различни видове транспорт: ние можем да ви помогнем да изпращате колети чрез федерален куриер, DHL, UPS, TNT, EMS или по какъвто и да е друг начин. Всичко. Можете да изберете вашата логистична услуга. Ако има конкретно съвместно предприятие за доставка, компанията. В същото време методът за доставка, който получава заявката на клиента.
 

цена за доставка:

  • Разходите за доставка зависят от размера, теглото и местоназначението на колета. Имаме дългосрочни бизнес отношения с Federal Courier и DHL. Ще се постараем да ви дадем най-евтината куриерска цена. За вашата безопасност на опаковката ние ще бъдем застраховани за големи колети.
  • Приетите поръчки над $ 10 000 ще бъдат изпратени безплатно по целия свят чрез DHL / FedEx. Ако общата сума е по-малка от $ 10 милиона, DHL / факс ще струва $ 60 - $ 10,100 в зависимост от теглото / размера. Увеличете цената на.
  • Превозвачите обикновено предоставят онлайн акаунти за управление на вашите товари, дори с по-разширени функции.
  • Ние спазваме всички политики и правила за износ. Някои продукти може да са обект на ограничения на ITAR, а ограниченията за износ могат да доведат до по-ранна дата на доставка.

Време за доставка и дестинация

Ние ще доставим стоките в рамките на 1-2 дни от датата на пристигане на всички товари в нашия склад.

  • Работните ни дни са от понеделник до петък, без да се включват събота, неделя и празници.
  • Сроковете за доставка зависят от начина на доставка и дестинацията. Мита, данъци и други такси са отговорност на получателя. Тъй като нашите разходи включват само разходите за изпращане на колета, моля, свържете се с вашето митническо учреждение, за да прецените възможните разходи.
 

Това е графикът за доставка от нашия склад до вашата дестинация. Моля, обърнете се към вашата страна.

  Азия Северна Америка Европа Близкия Изток Южна Америка Африка
DHL 2-4 дни 3-4 дни 3-5 дни 3-6 дни 3-5 дни 4-6 дни
FedEx IP 2-4 дни 3-4 дни 4-5 дни 3-6 дни 4-6 дни 4-6 дни
 

Сроковете за доставка и доставка се изчисляват в работни дни от понеделник до петък. За големи празници като Коледа, моля, позволете допълнително време за доставка. В тези специални случаи ни напомнят за възможни закъснения. Държавите, които не могат да бъдат изпратени поради политика: Афганистан, Централноафриканска република, Кот д'Ивоар, Демократична република Конго, Демократична народна република Корея, Съдружество на Еритрея, Република Ливан, Либерия, Демократична република Сомалия, Република Судан. Моля, свържете се с [email protected] за подробности относно доставката.

Our terms of service is based on law of U.K.

Обратна връзка

Оценяваме ангажираността Ви с продуктите и услугите на Chipsmall. Вашето мнение е важно за нас! Моля, отделете малко време, за да попълните формуляра по-долу. Вашата ценна обратна връзка гарантира, че ние постоянно предоставяме изключителната услуга, която заслужавате. Благодарим Ви, че сте част от нашето пътуване към съвършенството.