Choose Your Location
en

English

Array

Български език

Select More Languages

Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Промоция цена, както по -долу
Количество / ценообразуване
1 -во парче
US $10.00
2 -во парче
US $5.00
3 -во парче
US $5.00
4 -во парче
US $5.00
···
···
Доставка на рентгенова снимка
За 2 часа след получаване на компоненти.
Плащане
PayPal преди доставка на снимка

*Цената на разбивката е за същата част №, но може да бъде различни партидни кодове.

** Нашата цена не включва разходите за доставка.

Услуга с добавена стойност

Нашата база данни за рентгенова снимка има повече от 150k + парчета картина за компоненти от надежден източник.Анализ на съответствието или несъответствието

Може да се предостави, ако случайно имаме ролята в нашата база данни.Допълнително $ 5/брой се прилага за тази услуга.

Проби от рентгенова снимка
Моля, свържете се с продажбите си за повече подробности.
Какво е рентгенова проверка

Инспекцията на рентгенови лъчи е да се използва рентгенова технология за изображения, за да се получи вътрешната структура на тестовия обект и след това да се наблюдава вътрешната информация на тестовия обект, без да се нарушава тестовия обект.

Използва се главно за преценка за автентичност и анализ на отказ на компоненти.Това е международно признат метод за преценка за автентичност на чип и анализ на неизправности и откриване.

Ролята на рентгеновите лъчи

Технологията за рентгеново откриване има предимствата на бързата скорост, неразрушителната и ниската цена при откриването на автентичност на чип.

Откриване на отказ на чип:

Чрез рентгенови снимки визуално наблюдавайте вътрешните дефекти, пилинг, спукване, празнини и др.

Чип преценка за автентичност:

Автентичността може да се прецени чрез сравняване на рамката, зърното, оловното тел и други елементи в рентгеновата диаграма на тестовото парче със стандартния чип;

Рентгенова база данни

В теста за преценка на Authenticity CHIP е необходимо да се сравни рентгеновото изображение на тестовото парче с рентгеновото изображение на оригиналния стандартен чип, за да се определи автентичността.С помощта на базата данни на рентгеновите чипове Chipsmall, тя спестява времето за разходи и работния период на предприятията за закупуване на изображения за сравнение на проби и реализира намаляване на разходите и увеличаване на ефективността.

Chipsmall База данни за рентгенови чипове, всички проби се закупуват от оригиналния агент, висока надеждност, широко покритие, лесна заявка, добре дошли в опит!

Feedback

We appreciate your engagement with Chipsmall's products and services. Your opinion matters to us! Kindly take a moment to complete the form below. Your valuable feedback ensures that we consistently deliver the exceptional service you deserve. Thank you for being part of our journey towards excellence.